Donează 2%

Sustine centrul de batrani Sfanta Elena Alzheimer cu un mic gest.Directioneaza cei 2% din impozitul pe venitul tau catre Asociatia Caminul Sfanta Elena Alzheimer

Contribuabilii persoane fizice pot să direcţioneze în fiecare an 2% din impozitul pe venit, către o entitate nonprofit (organizaţie non-guvernamentală, asociaţie sau fundaţie). Procedura este enunţată în art. 57 şi 84 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal şi este detaliată în Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 185 /15.02.2007. Se poate spune că 2% este o formă de parteneriat între cetăţean, autorităţi fiscale şi sectorul non-profit. Practic, cetăţeanul dictează statului modul în care vrea să fie cheltuită o parte din impozitul său. Sistemul 2% funcţionează în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est.

Completează Cererea 230, disponibila pentru descarcare, “Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” pe care o găseşti pe site-ul nostru sau pe site-ul Ministerului Finanţelor. Trebuie să completezi datele personale de la Capitolul I, iar jos semnătura şi data. Atât!